Åh, ja lyder så bra!!!

juni 18, 2008 23:01 by Riddaren JAG

Nähäpp, jag såg honom inte först men kände politikerlukten o svidet i ögonen o så hörde jag tapeterna rassla förskräckt… Jahopp, där stod Herr statsministern med finaste gåbortförståsigpåarminen i EM- studion o berättade hur den ryska björnen skulle fällas… Sen gick han med barsk kremlisk ledarmin in i omklädningsrummet o där slet han åt sig spelplanen o på den ritade han upp en (in)effektiv femårsplan i sann moderatkommunistsvinanda… Sen ställde sig alla i stram givakt med handen på hjärtat o sjöng för full hals

JA, JAG VILL LYDA JAG VILL… o Sveriges stolta nationalsång ekade mellan alptopparna


Currently rated 3.0 by 2 people

  • Currently 3/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tags: riddaren jag
Categories: Snack
Actions: E-mail | Permalink | Comments (0) | Comment RSSRSS comment feed
Comments are closed