En jurist, två princessor och resten av finfolket

augusti 12, 2009 16:14 by malic

Prinsessan Madeleine och Jonas Bergström träffades genom gemensamma bekanta och har varit ett par i sju år. Bergström växte upp i Djursholm och arbetar nu som jurist vid Vinge advokatbyrå. Madde, hon är ju trots allt den snyggaste Prinsessan vi har och ingen trodde du att hon skulle gifta sig med en arbestlös och nedtrampad stackare. Men det finns lite känsla för takt i kungahuset, lite mer än hos den giriga eliten som finns hos de politiska partierna och i näringslivet. I slutet av juli tilldömdes Madeleine ett rekordskadestånd på 400 000 euro för artiklar i tysk skvallerpress, artiklar som bland annat ska ha handlat om påstådda graviditeter och äktenskapsplaner. Madeleine lät skadeståndet, som motsvarade 4,2 miljoner kronor, gå till välgörande ändamål. Och det är mer än vad jag någonsin skulle vänta mig från resten av eliten (på bilden ovan).


Currently rated 4.0 by 1 people

  • Currently 4/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Comments

augusti 12. 2009 20:37

För mig får hon förlova sig med Sven Bertil Taube, Jonas nåt, Maude Olofsson eller precis vem hon vill, men jag tittar inte på några nyheter eller köper någon kvällstidning idag eftersom jag såg löpsedlarna o vet lite sådär "ungefär" vad som blir huvudnyhet... Det är år 2009 o jag vet inte om det skulle accepteras om jag skulle tvinga någon av mina ungar o bli ventilationstekniker... Gott iaf att inte Madde har hela svenska folkets krav att bli drottning hängande över sig...

Jag ska strax bli morfar o hoppas att det blir en liten tjej för då ska jag lära henne att peka fulfinger o skrika "Tafsar du på mig gubbjävel, så kommer morfar att slå ihjäl dig" o hon ska banne mig bli ventilationstekniker enligt svensk succetionsordningsstandard a la våra älskade ätteläggar

Riddaren JAG

augusti 12. 2009 21:47

Tjena!
Det cirkulerar en mängd rykten att Riddaren JAGs dator har gått till de eviga jaktmarkerna. Kul att du är tillbaka! Jag har varit flera gånger på din blogg, men ingenting händer där. Vore kul att träffas någon gång. P.C. sa att ni hade riktigt skoj när ni fiskade kräftor...

malic

Comments are closed