Ny definition av högervind

september 21, 2010 08:04 by malicSäg hej till den neurotiska ångesten inför att folk ska få bestämma ett och annat själva. Thomas Bodström (S), fadern till Bodströmsamhället i vilket samtliga medborgare övervakas dag som natt vill att vi plötsligt ska kunna göra något frivilligt. Frivilliga drogtester t.ex. Först gick Bodström med på att göra testet men ändrade sig när sköterskan förklarade hur det skulle gå till. Det handlade om ett urinprov och substanserna som skulle testas var amfetamin, hasch, opiater och bensodiazepiner. Nej, det är skolan jag vill värna om, säger Thomas. Men hur är det egentligen med den saken? Internationella riskkapitalbolag har satsat miljardbelopp på att köpa upp skolkoncerner i Sverige. Alla räknar med att de blir dubbelt så stora innan de säljer vidare i år. Riskkapitalägda Pysslingen har ingen mindre än Thomas Bodström i styrelsen. Hur går detta ihop? Bäst att fråga Wanja Lundby-Wedin, självproklamerad underskötreska med lön på 1.25 Mkr (LO: 715.000 sek + övriga uppdrag 410.000 sek). Wanja Lundby-Wedin vill helst av allt att vi inte talar om hennes okunskap och bristen på engagemang. Hon skyller på det rödgröna samarbetet, och beskriver det som en orsak till socialdemokraternas katastrofval. Antagligen får Wanja betalt för något annat än för sitt omdöme.

Det är inte bara de prostituerade som får betalt för sitt kön.

När (S) valde Mona var rätt typ av kön det enda kravet. Inte ett snack om ledarskapsförmåga, om ansvarstagande, om kompetens... Därför var det kanske fel att hoppas på att Mona skulle kunna klara av att förnya partiet och göra sig av med självgodheten och svågerpolitiken som Göran Persson odlade inom (S) under så många år. Förr var det älskarinan som fick VD posten på ett statligt bolag. Idag sitter Bodström och andra socialdemokrater i styrelser på riskkapitalbolag och demonterar den svenska skolan. Bland annat.

Högervindens definition

Jag vaknade i ett land där Sverigedemokraterna har fått egen majoritet på flera skolor runtom i landet i årets skolval. Och 20 platser i riksdagen. Då frågade jag mig själv: vad är en högervind egentligen? Det är den vinden som blåser mellan Mona Salins öron.

Läsvärt:

SD:s hemsidor nedsläckta på internet

Sorgetåg mot rasism i Göteborg

Statsvetare: Rödgröna samarbetet är över

Currently rated 5.0 by 2 people

  • Currently 5/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Comments are closed